FBC Loisto jatkoi Ankkojen taaperrusta – tappioputki nyt 12 ottelun mittainen

Viime kauden pronssijoukkue SSRA:n syksy jatkuu raskaana F-liigan naisten tasolohko A:ssa, kun FBC Loisto aiheutti oululaisille kahdennentoista perättäisen tappion maalein 4-3.

Maija Väätäjä, Clara Grönberg ja Emilia Kurppa laukoivat turkulaisille puoleen peliin kolmen maalin kotijohdon, mutta sitkeä SSRA ei antautunut vaan nousi kolmannessa erässä maalin päähän. Jonna Virkkunen avasi SSRA:n maalitilin, ja puolitoista minuuttia ennen täyttä aikaa Noora Leinonen kavensi kuudella viittä vastaan omalta kenttäpuoliskolta lähteneellä kaaripallolla. Ajassa 59.19 Pipsa Eko iski uransa ensimmäisellä liigamaalilla FBC Loistolle voittomaaliksi jääneen neljännen osuman, kun hän otti Clara Grönbergin kaaripallon mukaansa ja läppäsi lopulta oman laukauksensa paluupallon yläkulmaan. Vain kolme pelisekuntia myöhemmin lurahti vielä melkein suoraan aloituksesta Katja Nättilän laukaus Loisto-vahti Maria Viitalan suojusten ali, mutta loput 38 sekuntia turkulaisten maali varjeltui.

Arkistokuva: Anssi Koskinen