Uutiset

Peter Kotilaiselle kahden ottelun pelikielto

Pääsarjojen kurinpitodelegaatio on määrännyt Happeen Peter Kotilaiselle kahden ottelun pelikiellon vastustajaan kohdistuneesta rikkeestä F-liigan ottelun LASB–Happee loppuhetkillä 13.11.

Kurinpitodelegaatio katsoo, että Happeen Peter Kotilainen on pelin lopussa tappioasemassa taklannut tahallisesti LASB:n Jesse Arolan laidan yli pyrkimättä pelaamaan palloa. Kotilainen on ottanut vauhtia ennen kontaktia ja korostanut taklausliikettä nostamalla oikean käsivartensa ylös. Kotilaisen teon törkeyttä lisää se, että Arolan ei voida olettaa ennakoivan Kotilaisen taklausta ja taklaus tapahtuu aivan laidan vieressä, joten Arolan loukkaantumisriski ei ole vähäinen. Kurinpitodelegaatio on määrännyt Kotilaiselle kahden ottelun pelikiellon. Päätös syntyi äänestyksen jälkeen äänin 2–1.

F-liigan kurinpitopäätöksiin

Katso video tilanteesta: