Uutiset

Nimitys: Mikko Aikko aloittaa F-liigan myynti- ja kehitysjohtajana

F-liigan myynti- ja kehitysjohtajaksi on valittu Mikko Aikko. Hän aloittaa tehtävässään 7. päivä tammikuuta 2022.

Mikko Aikko, 45, siirtyy F-liigan palvelukseen Rauman Lukko ry:n myynti- ja seurapäällikön tehtävistä, jossa hänen vastuualueenaan on ollut myös seuran palveluiden kehittäminen. Mikko Aikolla on aiempaa taustaa vastaavista tehtävistä, sillä hän on aikaisemmin työskennellyt SSBL Salibandy Oy:ssä yli 15 vuoden ajan.

– Urheilussa minulla on kaksi rakkautta ylitse muiden. Seuroista se on Lukko ja lajeista salibandy. Tapa, jolla salibandy-yhteisö minut syksyllä 2018 hyvästeli ja kutsui nyt takaisin, on tehnyt minuun suuren vaikutuksen. Laitan peliin kaiken osaamiseni ja valtavan palon kehittää maailman parasta salibandymaata kohti lajin olympiaunelmaa. F-liigassa laitetaan tuloni myötä haukalle vähän isompaa vaihdetta silmään. Odotan innolla tulevaa, sanoo raumalainen Lapin Salama salibandyn kasvatti Mikko Aikko.

Myynti- ja kehitysjohtajan toimenkuva on uusi ja se tukee F-liigan kasvutarinaa erinomaisen hyvin. Tehtävän painopiste tulee olemaan kumppaniverkoston kehittämisessä ja laajentamisessa, luomalla tuottavia ratkaisuja yhteistyökumppaneiden tarpeisiin. F-liigan myynti- ja kehitysjohtaja työskentelee F-liigan kaupallisia oikeuksia hallinnoivan SSBL Salibandy Oy:n organisaatiossa ja hänen esimiehenään toimii SSBL Salibandy Oy:n toimitusjohtaja.

– F-liigan startti on ollut vauhdikas ja sen kiinnostavuus sekä kaupallisen arvon kasvu on huomattu myös kumppanien keskuudessa. Haluamme kehittää F-liigaa monipuolisesti, entistä kiinnostavammaksi, erottuvaksi alustaksi monenlaiselle yhteistyölle. Nyt uuden toimenkuvan myötä pystymme luomaan lisää kaupallisesti kiinnostavia ratkaisuja ja vauhdittaa kasvutarinaa, SSBL Salibandy Oy:n toimitusjohtaja Kimmo Nurminen kommentoi.

Nurminen muistuttaa innostuneena, että tuntuu kerrassaan hienolta saada Mikko takaisin yhteiseen joukkueeseen, sillä tuottelias ja pidetty joukkuepelaaja tuo mukanaan menestyksen kulttuuria.

– Mikko tuntee tarjolla olevat tehtävät kuin omat taskunsa ja se antaa hienot lähtökohdat uuden toimenkuvan haltuun ottamiseen ja siinä onnistumiseen. Hän tuo mukanaan positiivista energiaa, vahvan osaamisen ja tuloksiin pyrkivän asenteen. Se on yhdistelmä, josta hyötyy koko suomalainen salibandy ja siihen linkittyvät kumppanit ja sidosryhmät.

Lue myös: F-liigan visio ja strategia 2028

Lisätietoja:

Kimmo Nurminen, puh. 045 2760168
kimmo.nurminen@salibandy.fi
SSBL Salibandy Oy:n toimitusjohtaja