Steelers nousi kahden maalin takaa rankkarivoittoon

F-liiga jatkui naisten ja miesten MM-kisojen jälkeen heti tänään, kun Steelers kaatoi naisten tasolohko B:n ottelussa kotonaan rangaistuslaukauksilla O2-Jyväskylän 3-2.

Vielä kahden erän jälkeen O2-Jyväskylä johti 2-0 Johanna Väliahon ja ensimmäisen liigamaalinsa tehneen Siiri Katalkinin onnistuttua, mutta kolmannessa Jenni Santaluoto otti Teräsnaiset reppuselkään. Kavennus syntyi heti erän alkuun irtopallosta ja tasoitus läpiajosta kahdeksan minuuttia ennen varsinaisen peliajan loppua Heli Haapalahden merkkauttaessa kummallakin kerralla syöttöpisteen.

Maalittoman jatkoajan jälkeen voittaja haettiin rangaistuslaukauskisasta, jossa onnistuivat kotijoukkueesta Jenni Santaluoto, Iida Eloranta ja Pirkko Laine mutta vierailta vain Saimi Hyvärinen.

Steelers nousi voitollaan lohkossa seitsemänneksi ohi Blue Foxin.

Arkistokuva: Esa Jokinen