Ella Sundström johti PSS:n kärkiottelun voittoon

Mestarit näyttivät tasonsa F-liigan naisten tasolohko A:n kärkiottelussa, kun PSS jatkoi voittoputkeaan kaatamalla vieraissa sarjakakkosen EräViikingit 4-2. Ottelun hahmoksi nousi yhden maalin tehnyt ja kaksi syöttänyt Ella Sundström.

Manta Likki kavensi toisessa erässä Jelena Zurbriggenin ja Jasmin Saarion ensimmäisessä porvoolaisille laukoman kahden maalin etumatkan yhteen, mutta vielä ennen toista taukoa PSS repi taas eroa. Ella Sundström pohjusti ensin Milja Saarikoskelle voittomaaliksi jääneen 1–3-osuman ja sijoitti päälle itse rangaistuslaukauksesta joukkueelleen neljännen. EräViikingit kykeni päätöserässä vielä enää Maura Paajasen takatolpalta lakaisemaan kavennukseen.

Tasolohko B:n perjantain ottelu iskettiin Pirkkalassa, jossa Pirkat löi ÅIF:n 6-2. Jenna Kangas, Henriikka Järvi ja Oona Eerola rakensivat kotijoukkueelle puoleen peliin 3–0-johon, jonka vieraiden Taru Martikainen kuusi minuuttia ennen loppusummeria kavensi tilanteeksi 4-2. Lähemmäs ei ÅIF kuitenkaan enää noussut ja Krista Siukola ja maalivahti Piia Vilosen syötöstä tyhjiin osunut Pinja Myllymäki komistelivat vielä lukemia. Myllymäki oli tehoillaan 2+2 tutusti Pirkkalan illan hahmo.