Holmbergit iskivät jatkoajalla – PSS päätti vuoden 2021 voittoon Turussa

F-liigan naisten tasolohko A:ssa pelattiin vielä yksi ottelu vuoden 2021 puolella, kun mestari PSS kaatoi Turussa jatkoajalla FBC Loiston 3-2.

Ella Sundström ja Julia Turunen laukoivat sarjakärjelle avauserässä kahden maalin vierasjohdon, mutta Loisto ei taipunut. Maija Väätäjä kavensi erän viimeisellä minuutilla, ja pelin puolivälissä Eerika Koski kieputti rangaistuslaukauksesta pelin tasoihin. Se riitti kotijoukkueelle lopulta yhteen pisteeseen, kun PSS vei mukanaan kaksi onnistuttuaan jatkoajan toisella minuutilla. Fanny Holmberg voitti pallon oman puolustusalueen kulmassa, ohitti vaivattomasti kaksi vastustajaa ja vapautti pitkällä pystysyötöllä Ella Holmbergin iskemään ratkaisun.

PSS:llä on lohkon kärjessä nyt viiden pusteen etumatka ottelun vähemmän pelanneeseen TPS:aan. FBC Loisto jatkaa viidentenä.

Arkistokuva: Esa Takalo