Happee haki hallitun vierasvoiton Jymystä

Koronatartuntojen pakottamat ottelusiirrot ohensivat F-liigan miesten sarjan lauantaita, ja illan ainoa ottelu pelattiin Seinäjoella, jossa Happee höyhensi Nurmon Jymyn maalein 10-5.

Jymy käväisi avauserässä kahdesti edellä Eetu Sariolan ja Riku Hakasen maaleilla, mutta Happee kuittasi molemmat ja karkasi jo ennen ensimmäistä taukoa 4–2-johtoon. Erässä nähtiin myös erikoinen tilanne, jossa Happee laukoi pallon maaliin mutta osua hylättiin Jymyn pelaajan maattua jo hetken loukkaantuneeena lattian pinnassa. Hidastuksesta päätellen syynä oli Happeen pelaajan korkea maila, mutta rangaistuksia ei tilanteesta tuomittu. Edes maalivahdin vaihto ei herättänyt puolustusviisikkonsa sisään jatkuvasti liikaa tilaa jättänyttä Jymyä, ja Happee lasketteli lopulta selvään voittoon vietyään toisen erän 3-1.  Markus Salmi laukoi Happeen maaleista neljä, Jami Manninen iski yhden maalin ja syötti kaksi. Kotijoukkueen tehokkain oli Riku Hakanen saldolla 2+1.

Juha Käenmäen ottelukuviin

Happee nousi voitollaan TPS:n ohi neljänneksi mutta on pelannut kaksi ottelua turkulaisia enemmän. Jymy jatkaa sijalla 11.

Kuva: Juha Käenmäki