Uutiset

Pirkoissa valmentajamuutoksia: Timo Tukiainen hyppää ensi kaudella päävalmentajaksi

Pirkkalan Pirkkat on nimennyt edustusjoukkueille uudet päävalmentajat ensi kaudeksi.

Pirkkalan Pirkkain naisten ja miesten salibandyn edustusjoukkueille tulee uudet päävalmentajat tämän kauden jälkeen. Pirkkain naisten edustusjoukkue pelaa nyt F-liigassa ja miesten edustusjoukkue Divarissa.

Naisten edustusjoukkueen päävalmentaja kaudella 2022–23 on Timo Tukiainen. Hän työskentelee Pirkoissa salibandyn valmennuspäällikkönä ja toimii tällä kaudella Pirkkain P18-junioreiden 1. divisioonan joukkueen päävalmentajana. Myös P18-joukkueen uudesta päävalmentajasta on sovittu, mutta hänen nimensä julkistetaan myöhemmin.

– Haaste naisten joukkueen kehityksestä on otettu vastaan. Odotan tulevaa pestiä innokkaana, koska uskon pääseväni haastamaan pelaajia, tiimiä sekä itseäni valmentajana. Takana on jo pitkä tie valmentajana, mutta nyt tulen olemaan ensimmäistä kertaa mukana naisten joukkueessa, Tukiainen sanoo.

Hän haluaa tuoda Pirkkain naisten joukkueeseen pallollista pelaamista sekä yhteenkuuluvuuden kautta tapahtuvaa pelaamista.

– Kun joukkue on yhtenäinen ja samaan suuntaan töitä tekevä, on suunta yleensä hyvä. Työsarkaa löytyy ja mennään askel kerrallaan eteenpäin, Tukiainen toteaa.

Naisten edustusjoukkueen valmennusryhmä kokonaisuudessaan julkaistaan myöhemmin.

Artikkelikuva: Esa Takalo