Sitkeälle Steelersille luu käteen – Happee karkasi kolmannessa erässä

Happee livahti F-liigan sarjataulukon kakkospaikalle kaadettuaan keskiviikon ainoassa ottelussa vieraissa Steelersin 7-5. Keskisuomalaiset ovat kuitenkin pelanneet kaksi ottelua samoissa pisteissä kolmantena olevaa Nokian KrP:tä enemmän.

Helpolla ei taulukon toiseksi viimeisenä tarpova Steelers taipunut, sillä hämeenlinnalaiset kävivät avauserässä kahdesti johdossa ja pystyivät Happeen kirittyä edelleen nousemaan vielä kahdesti rinnalle. Atte Kurkikankaan 4–4-tasoitus päätöserän viidennellä minuutilla sai kuitenkin rajun vastauksen. Minuuttia myöhemmin Niko Laiti jatkoi takatolpalta Happeen taas johtoon, ja vain neljä sekuntia myöhemmin helähti taas. Keskialoitus kääntyi Happeen vapaalyönniksi,  Vertti Seppälä syötti vasemmalle ja  Eppu Suhanto kiskaisi kaukaa illan voittomaaliksi jääneen 4–6-osuman. Vielä samalla peliminuutilla Steelersin Pyry Kauppinen kavensi vielä, mutta tasoitukseen saakka eivät Teräsmiehet tänään kyenneet. Sen sijaan Niko Laiti laukoi Happeelle pelin päätösnumerot seitsemän minuuttia ennen täyttä aikaa. Laiti oli kahdella maalillaan ja yhdellä syöttöpisteellään illan tehomies. Teuvo Kinnunen teki Steelersin maaleista kaksi.

Arkistokuva: Esa Jokinen