Jymylle jo viikonlopun toinen voitto – Tiikerit taipui jatkoajalla

Nurmon Jymy otti viikonlopun toisen voittonsa F-liigassa, kun Tiikerit taipui kotikaukalossaan Tommi Hakalan jatkoaikamaalilla 7-6. Huono ei ollut sarjajumbo Tiikerienkään viikon päätös, kun molemmista otteluista irtosi yksi piste.

Tänään Jymy karkasi yhdeksässä minuutissa kolmen maalin johtoon, mutta Tiikerit nitkutti itsensä rinnalle ja käväisi päätöserän puolivälissä jopa 7–6-johdossa. Viisi ja puoli minuuttia ennen täyttä aikaa Elmeri Haveri kuitenkin iski pelin tasoihin, ja jatkoajalla tuli lisää. Jymy pelasi hyökkäyspään vapaalyönnin jälkeen pitkän hyökkäyksen, Eetu Puntasen viivasta lähettämä pallo pomppi takakulmalle ja Tommi Hakala läppäsi ilmasta ratkaisun. Riku Hakanen syötti Jymyn maaleista kolme, Miko Saarela sekä Elmeri Haveri osuivat kahdesti.

Juhani Järvenpään ottelukuviin

Viimeisellä suoran säilyjän sijalla 11 olevalla Jymyllä on nyt neljän pisteen etumatka kaksi ottelua vähemmän pelanneeseen Karhuihin. Vain kuusi pistettä kerännyt Tiikerit jatkaa viimeisenä.

Kuvat: Juhani Järvenpää