Classic kesti Indiansin väkevän alun ja lopun

Classic kaatoi F-liigan tiistain ainoassa ottelussa kotonaan Westend Indiansin 5-4 vierasjoukkueen iskettyä illan ensimmäiset kaksi ja viimeiset kaksi maalia.

Indians karkasi nopeasti Janne Salosen ja Miikka Kareisen laukauksilla 0–2-johtoon, mutta Mikko Leikkanen toi Classicin tasoihin kiemurreltuaan ensin nostamaan kavennuspallon maalin kattoon ja yllätettyään sitten maskissa olleen Indians-vahti Juuso Jokisalon kierrosta kaukaa.

Konsta Tykkyläinen sivalsi isännät toisessa erässä edelle, mutta tiukka 3-2 väreili valotaululla vielä kuusi minuuttia ennen täyttä aikaa. Sitten Oskari Heikkilä laukoi hyökkäysalueen pallonnriiston jälkeen eron kahteen, ja seuraavassa vaihdossa vielä Sami Johansson nosti omasta päästä lähteneen nopean syöttökuvion päätteeksi 5-2. Lopuksi oli taas vieraiden vuoro, kun Aaro Astala sijoitti 5–3-kavennuksen ohitettuaan taidokkaasti puolustajan ja Valtteri Kainulainen kiskaisi puolustajan jaloista etukulmaan eron yhteen. Pelikelloon jäi Kainulaisen osuman jälkeen kuitenkin enää kahdeksan sekuntia, jotka Classic hoiti ilman takaiskua.