LASBille viimein vuoden 2022 avauspisteet, kun Jymyn voittoputki katkesi

LASB varmisteli asemiaan F-liigan pudotuspeli- ja karsintaviivojen välisessä keskiryhmässä, kun se haki vuoden 2022 avauspisteensä kaatamalla vieraissa Nurmon Jymyn 5-4. LASBilla oli alla viiden ottelun tappioputki ja Jymyllä kolme perättäistä voittoa.

Tänäänkin Jymy johti Elmeri Haverin maaleilla 1-0, 2-1 ja 3-2, mutta toisessa erässä Tiitus Salokankaan ja Niko Einiön osumat toivat lahtelaiset rinnalle ja ohi. Kukapa muu kuin Elmeri Haveri tasoitti vielä, mutta kolmannessa erässä osui enää LASB. Konsta Lehtosen onnistuminen päätösjakson kuudella minuutilla jäi illan voittomaaliksi.

Arkistokuva: Anssi Koskinen

Kumppaniksi F-liigan matkaan? Kurkkaa tästä lisää digitaalisista kumppanuuksista ja hyppää mukaan huippusalibandyn kasvutarinaan!