Uutiset

Ottelun Westend Indians–SPV videotutkintapyyntö ei johtanut rangaistuksiin

SPV:n Matias Lintulalle ei määrätty rangaistuksia 12.2. pelatun F-liigan ottelun Westend Indians–SPV tilanteesta, josta Indians oli tehnyt videotutkintapyynnön.

Matias Lintula oli osunut pelitilanteessa Indiansin Aaro Astalaan.

Kurinpitodelegaatio perustelee päätöstä näin:

Tapauksessa on kyse pallontavoittelutilanteesta SPV:n puolustusalueella päätylaidan lähellä. Videotallenteelta käy ilmi SPV:n Lintulan osuvan Indiansin Astalaan. Kurinpitodelegaatio katsoo kuitenkin, että videotallenteelta ei käy selvästi ilmi, että Lintula osuisi Astalaa päähän. Kurinpitodelegaatio katsoo siten, että koska asiassa ei ole katsottu olevan kyse päähän kohdistuneesta kontaktista, Lintulan toiminnassa ei tässä tapauksessa ole sellaisia elementtejä, että kurinpitodelegaation tulisi määrätä asiassa rangaistusta.

F-liigan kurinpitopäätöksiin

Katso video tilanteesta: