Uutiset

Ottelun Steelers–Classic pelirangaistus ei tuottanut lisäseuraamuksia

Pääsarjojen kurinpitodelegaatio on päättänyt, että Classicin Oskari Heikkilälle ei määrätä lisärangaistuksia tilanteesta, josta hänelle tuomittiin pelirangaistus F-liigan ottelussa Steelers–Classic 13.2.

Oskari Heikkilä osui tilanteessa Steelersin Aleksi Kartanoon.

Kurinpitodelegaatio perustelee päätöstä seuraavasti:

Tutkittava kontaktitilanne tapahtuu keskiviivalla, aloituspisteen tuntumassa. Tilanteessa Kartano saa syötön laidasta ja ehtii edetä muutaman juoksuaskeleen pallon kanssa, kun Heikkilä tulee Kartanoon nähden takaviistosta, leikkaavalla linjalla ja pyrkii palloon. Tilanteessa Heikkilä ei ehdi palloon, vaan osuu Kartanoa, joka ei näytä olevan valmis kontaktiin. Tilanteessa Heikkilä rikkoo selkeästi Kartanoa, mutta tilanne ei täytä vaarallisen pelin elementtejä, joista tulisi määrät lisäsanktioita.

F-liigan kurinpitopäätöksiin

Katso video tilanteesta: