Voittoputkessa kiitävä TPS enää kahden pisteen päässä mestareista

TPS nousi F-liigan naisten A-lohkossa kahden pisteen päähän kärki PSS:stä, kun se nappasi jo kolmannentoista perättäisen voittonsa kaataessaan kotonaan SSRA:n 4-3.

Mynämäellä pelattu TPS:n kotiottelu oli kaksijakoinen, kun turkulaiset karkasivat kahdessa erässä 4–1-johtoon. Ensi osuivat nopeasti peräkkäin Milla Nordlund sekä Meri-Helmi Höynälä ja vieraiden Jonna Virkkusen kavennuksen jälkeen Anna Marttala ja toisessa erässä Joanna Kaasalainen. SSRA nousi päätösjakson avauspuolikkaalla maalin päähän Roosa Meriläisen ja Sanni Uimarihuhdan osumilla, mutta loput 12 minuuttia pelattiin ilman lisämaaleja.

Kuva joukkueiden edellisestä kohtaamisesta: Anssi Koskinen

Kumppaniksi F-liigan matkaan? Kurkkaa tästä lisää digitaalisista kumppanuuksista ja hyppää mukaan huippusalibandyn kasvutarinaan!