Nokian KrP varmisti kotiedun puolivälieriin – Steelers kaatui 5-1

Nokian KrP varmisti paikkansa F-liigan runkosarjan neljän parhaan joukossa ja puolivälierien kotiedun, kun se kaatoi tänään vieraissa Steelersin 5-1. Sunnuntain toisessa miesten ottelussa Classic kukisti vieraissa jatkoajalla SPV:n 5-4.

Joona Rantala osui Nokian KrP:lle ensimmäisessä, Jere Mattila toisessa ja Sami Savolainen kolmannessa erässä. Lisää osumia nähtiin sitten viimeisillä minuuteilla Steelersin vedettyä maalivahtinsa penkille. Markus Sipronen osui kotijoukkueelle kavennuksen mutta toisessa päässä Henri Johansson sekä Mikko Laakso tyhjiin.

Seinäjoella laukoi Albert Koskinen pelin puolivälissä illan kolmannella osumallaan Classicin jo 1–3-johtoon, mutta Peliveljet tuli tasoihin Juuso Keskisen ja Jari Hankkion maaleilla. Edes Ville Lastikan Classicille iskemä neljäs ei riittänyt voittoon, kun Jukka-Pekka Pelto-Arvo toi SPV.n rinnalle kuudella viittä vastaan 17 sekuntia ennen loppusummeria. Lisäpisteen Classic lopulta vei mukanaan Konsta Tykkyläisen päättäessä pelin jo 27 jatkoaikasekunnin jälkeen.

Arkistokuva: Esa Takalo

Kumppaniksi F-liigan matkaan? Kurkkaa tästä lisää digitaalisista kumppanuuksista ja hyppää mukaan huippusalibandyn kasvutarinaan!