SSRA ja Koovee ottivat edun – paikat puolivälierissä katkolla lauantaina

SSRA ja Koovee siirtyivät F-liigan naisten pudotuspelisarjoissaan 2–1-johtoon, kun SSRA kaatoi kotonaan Helsinki Unitedin 3-1 ja Koovee vieraissa SaiPan 6-3. Paikka puolivälierissä aukeaa kolmella voitolla.

Helsinki United johti Oulussa vielä 36 peliminuutin jälkeen Jasmin Paloniemen avauserän maalilla, sitten Veera Moilanen tasoitti Essi Ronkaisen syötöstä. Täsmälleen sama kaksikko nosti päätöserän puolivälissä kotijoukkueen ensi kertaa johtoon, ja vajaat kolme minuuttia myöhemmin Saana Väänänen laukoi loppunumerot.

Ari Arolan ottelukuviin

Lappeenrannassa SaiPa johti avauserässä 2-0 ja vielä toisella tauolla 3-2 Miisa Turusen lauottua joukkueensa maaleista kaksi. Päätösjakso oli kuitenkin vieraiden, ja jo sen kolmannella minuutilla Veera Vilenius nosti Kooveen tasoihin. Eroa syntyi sitten viimeisellä kympillä, kun Saimi Lehto laukoi tamperelaiset ensi kertaa johtoon, Veera Vilenius kasvatti eron kahteen ja Mila Manninen sinetöi vielä loppunumerot tyhjään verkkoon.