Happee tyly vieras Turussa – voittoputki jatkui TPS:n kustannuksella

Happee nappasi kuudennen perättäisen voittonsa F-liigassa, kun se kaatoi torstain ainoassa ottelussa vieraissa TPS:n peräti 7-2. Illan saalis nosti Happeen jo yhden pisteen päähän juurikin kolmantena olevasta TPS:stä.

Happee aloitti Kupittaalla murhaavasti, kun Markus Salmi iski vieraat johtoon jo kolmannella minuutilla ja 16 minuutin kohdalla taululta tuijotti 0-4 Juuso Heikkisen, Roni Laasosen ja Matti Minkkisen maalattua. Kymmenen minuuttia ennen koko ottelun loppua Happee johti jo 6-0, kunnes TPS:n Tuomas Ojalan laukaus ylivoimalla kääntyi puolustajan lavasta ohi Happee-vahti Markus Laakson. Myös Mikko Hautaniemi onnistui kaventamaan, mutta välissä oli Roni Laasonen lingonnut tyhjään verkkoon vieraiden seitsemännen osuman. Laasonen (2+0) ja Eemil Ukkonen (1+1) olivat Happeen illan kahden pisteen pelurit.