Steelers siirsi karsintaratkaisun lauantaille Sipooseen

Steelers jatkaa taistelua F-liigapaikkansa säilyttämisestä, kun se tasoitti karsintavoitoiksi 2-2 kaatamalla kotonaan ÅIF:n 5-2. Ensinnä kolme voittoa ottava jatkaa liigassa, kun häviäjä karsii paikastaan 1. divisioonan parhaita vastaan.

Tänään ÅIF johti vielä pelin puolivälissä Marika Lehvilän ja Bea Karlingin maaleilla, mutta vielä toisessa erässä Tanja Lehtonen ja Iida Eloranta nostivat kotijoukkueen rinnalle ja edelle. Jenni Santaluoto iski heti päätöserän avausvaihdossa tilanteeksi jo 4-2, ja Pirkko Laine viimeisteli vielä loppunumerot kuusi minuuttia ennen täyttä aikaa.

Ratkaiseva viides kohtaaminen jännitetään lauantaina Sipoossa.

Arkistokuva: Juhani Järvenpää

Kumppaniksi F-liigan matkaan? Kurkkaa tästä lisää digitaalisista kumppanuuksista ja hyppää mukaan huippusalibandyn kasvutarinaan!