Uutiset

F-liiga x Kivra: Tiketistä ostetut matsiliput ilman toimitusmaksuja Kivraan - tuet samalla lasten ja nuorten liikuntaa

F-liiga ja Kivra ovat solmineet uuden yhteistyösopimuksen, jonka tarkoituksena on helpottaa salibandykuluttajien lipun ostoa – sekä tukea lasten sekä nuorten liikuntaa.

Ilmaisen Kivra-sovelluksen avulla tapahtumalippujen ostajat voivat jatkossa vastaanottaa Tiketti.fistä ostamansa liput ilman toimitusmaksua digipostina suoraan puhelimeensa. Kivrasta liput on edelleen helppo näyttää matsiin tullessa ja ne pysyvät palvelussa tallessa.  Kivra-palveluun voi myös vastaanottaa ja tallentaa muita dokumentteja tapahtumalippujen lisäksi. Palvelu on kuluttajille täysin maksuton ja kaikki yli 15 vuotiaat voivat palvelun ottaa käyttöön puhelimen sovelluskaupasta tai osoitteessa kivra.fi.

F-liigan ja Kivra haluavat yhdessä tehdä hyvää ja tukea lasten ja nuorten liikkumista

– Tärkeä osa Kivran ja F-liigan yhteistyötä on hyväntekeväisyyskampanja: lahjoitamme yhdessä pudotuspelien aikana Kivraan toimitetuista F-liigan ottelulipuista 0,50 euroa per lippu hyväntekeväisyyteen. Varat tullaan kohdentamaan vähävaraisten lasten ja nuorten liikuntaan. Koko potti tullaan julkistamaan F-liigan finaaliotteluiden yhteydessä ja rahat jakaa Salibandyn Tuki -Säätiö, taustoittaa F-liigan toimitusjohtaja Kimmo Nurminen.

Hyväntekeväisyyspotin kartuttamisen lisäksi pudotuspelien yhteydessä on käynnissä perheille oma kampanja, jossa koko perhe voi päästä edullisemmin syyskuussa Super Cuppiin. Kun pudotuspeleihin hankkii Tiketin verkkokaupasta perhelipun (3 lippua tai enemmän) ja vastaanottaa ne Kivraan, saa samalla lunastettua kaksi yhden hinnalla -alennuskoodin syksyn Super Cupiin. Tämä etu on ainoastaan voimassa vastaanottamalla liput Kivraan.

– Olemme todella iloisia yhteistyön aloittamisesta F-liigan kanssa. Kivran tavoitteena Suomessa on luoda kestävämpi digiposti ja arki Suomessa asuville ja keskittää nykyisen pirstalaisen dokumenttien ja tiedonhallinnan sijaan arjen tärkeät asiat yhteen palveluun. Tapahtumaliput ovat luontainen osa kuluttajien arkea ja luonnollinen osa digipostia sekä sujuvampaa tapahtumaelämystä. Vastuulliset arvopohjamme kohtasivat F-Liigan kanssa erinomaisesti ja lasten ja nuorten matalan kynnyksen liikunnan tukeminen tuntui hyvin luontevalta asialta osana yhteistyötä. On hienoa, että jokainen F-liigan otteluun menijä voi konkreettisella teolla olla keräämässä mahdollisimman suuren potin lasten ja nuorten liikunnan tukemiseksi ja samalla helpottaa myös omaa tulevaisuuden arkea digipostin avulla. Lasten liikkumiselle on suuri merkitys yhteiskunnalle ja eiköhän kerätä yhdessä suuri potti sen edistämiseksi, summaa Kivran toimitusjohtaja Ilari Abdeen.

Kivran ja F-liigan yhteistyö kattaa pudotuspelikevään 2022 sekä koko kauden 2022-23. Yhteistyö julkistettiin maanantaina Ruudun playoff-valintatilaisuudessa.

Lataa Kivra tästä ja hyppää mukaan tukemaan nuorten ja lasten liikuntaa.

Kivra

Digipostipalvelu Kivra kokoaa arjen dokumenttien hallinnan helposti käsiteltäväksi ja turvallisesti yhteen sovellukseen.  Palvleu lähtöisin Ruotsista, jossa sitä käyttäää jo yli 5 miljoonaa ruotsalaista. Myös Suomessa palvelu on otettu vastaan innokkaasti sekä yritysten että kuluttajien keskuudessa. Tänä päivänä jo yli 40 000 yritystä, kuntaa ja organisaatiota lähettää postinsa digipostina Kivraan asiakkailleen. Kivran tavoitteena on rakentaa yhdessä kumppanien kanssa turvallista, kestävää ja helppokäyttöistä digiposti-infrastruktuuria Suomeen. www.kivra.fi