Nyt Classicin viiden maalin johto piti - voitot FBC Loistoa vastaan 1-1

Classic tasoitti F-liigan puolivälierissä voitoiksi 1-1 kaatamalla FBC Loiston sen kotikentällä Kupittaalla 6-2. Alisa Pöllänen oli saldolla 2+1 Classicin tehokkain, ja kaksi maalia laukoi myös Jenni Torkki.

Sarjan avausottelussa Classic karkasi jo avauserässä viiden maalin johtoon, ja tänään sama tapahtui toisessa erässä, kun Jenni Torkki nousi vapaasti maalille siirtämään tilanteeksi 0-5. Viimeksi Loisto nousi vielä takaa ohi ja jatkoaikavoittoon, mutta tänään sama ei toistunut. Loisto kavensi toisessa erässä Nea Keihään kaukolaukauksen livahtaessa ohi maskissa olleen Elsi Kangasharjun, mutta päätöserässä Suvi Hämäläinen osui Classicille kuudennen maalin ja Loisto venyi enää Maija Väätäjän kavennukseen.

Joukkueet kohtaavat kolmannen kerran jo keskiviikkona Lempäälässä.