F-liigan karsinta starttasi neljällä ottelulla

F-liigan karsinnan ensimmäinen kierros avattiin neljällä ottelulla, kun Karhut kaatoi kotonaan Hawksin 4-3, M-Team kotonaan SaiPan 11-6, LNM kotonaan Josban 6-2 ja FBC Turku vieraissa Kooveen 4-3.

Karhut ja Hawks punnersivat vielä toisessa erässä tasalukemissa 2-2, ja Karhujen Juuso Aholan 3–2-maalin jälkeen vierailla oli tasoituspaikka rangaistuslaukauksesta. Teemu Kantanen ei kuitenkaan onnistunut, ja erän lopussa Tomi Jerkku iski kotijoukkueen voittomaaliksi jääneen 4–3-osuman. Juho Kurtti kavensi Hawksille heti päätösjakson alkuun mutta loput 18 minuuttia väännettiin osumitta.

Mikko Levänen teki tehot 1+4 ja Eetu Sorvali 4+0, kun M-Team karkasi jo avauserässä 4–1-johtoon, ja toisella tauolla lukemat olivat peräti 10-4.

LNM repi eroa toisessa erässä Teemu Arkkilan ja Jere Hiirosen muuttaessa tasatilanteen 3–1-kotijohdoksi, ja kolmannessa Olli Lukkari ja Iiro Savela laukoivat Niittarit tavoittamattomiin. Matti Heikkisen 6–1-maali ja Jasu Holopaisen kavennus nähtiin lopussa Josban yrittäessä ilman maalivahtia.

Koovee johti vielä kymmenen minuuttia ennen ottelun loppua 3-1, mutta Aaro Ollikainen ja Lauri Laine nostivat FBC Turun rinnalle, ja jatkoajalla Juuso Forsman iski avausvoiton turkulaisille.