Nokian KrP ja Oilers murskavoitoilla 2–0-johtoon, Justus Kainulainen osui viidesti

Nokian KrP siirtyivät F-liigan miesten puolivälieräsarjoissaan 2–0-johtoon vieraskentillä, kun KrP kaatoi SPV:n 10-1 ja Oilers Westend Indiansin 9-4. Välieräpaikka aukeaa neljällä voitolla.

Justus Kainulainen ylsi yhden päähän Sami Johanssonin nimissä olevasta pudotuspelien yhden ottelun maaliennätyksestä, kun hän heilutti Westend Indiansin verkkoa viidesti. Indians käväisi aluksi johdossa ja nousi Aaro Astalan osumalla vielä lukemiin 2-2, mutta sitten Justus Kainulainen iski Öljymiehet taas edelle ja kasvatti heti toisen erän aluksi eron kahteen. Oilers karkasi horisonttiin toisessa erässä, jonka jälkeen se johti peliä jo 7-2. Markus Markkola (1+2) ja Tuomas Iiskola (1+2) olivat Justus Kainulaisen lisäksi voittajien tehokkaimmat.

Jarmo Koskelan ottelukuviin

Seinäjoella laukoi Henri Johansson nokialaiset johtoon jo 17 sekunnin pelin jälkeen, ja erän puolivälissä iski avausosuman syöttänyt Morics Krumins eron kahteen. Vielä toisella erätauolla vieraiden johtolukemat olivat vasta 0-3, mutta päätöserä hurjasteltiinkin sitten Nokian 7–1-voittoon. Latvian maajoukkuepuolustaja Morics Krumins hamusi tänään tehot 2+2, kolmen pisteen miehiä olivat Joona Rantala (2+1) ja Mikko Laakso (0+3).