Happee tasoitti tilit ihmenousulla - kolmannessa erässä neljän maalin takaa voittoon

Happee esitti F-liigan pudotuspelikevään toistaiseksi kovimman nousun, kun se jyräsi TPS:aa vastaan päätöserässä 0–4-tappioasemasta 6–4-voittoon ja tasoitti otteluiksi 1-1. Maanantain toisessa ottelussa Classic siirtyi OLS:aa vastaan 2–0-johtoon voittamalla Oulussa 5-1.

Vielä kolmannen erän viidennellä minuutilla Happee oli neljä maalia takana, mutta sitten Roni Laasonen ja Niko Laiti osuivat puolen minuutin välein. Ilmari Äärelä nosti ”hirvilauman” maalin päähän erän puolivälissä, ja illan loput maalit Happee iski ylivoimalla TPS:n Janne Hoikkasen istuessa viiden minuutin jäähyä väkivaltaisuudesta. Markus Salmi tasoitti, Jami Manninen laukoi Happeen ensi kertaa johtoon ja Salmi viimeisteli vielä loppunumerot.

Esa Jokisen ottelukuviin

OLS sinnitteli kotonaan vielä avaserän maalittomana, mutta toisessa Albert Koskinen osui kahdesti Classicille. Päätösjaksolla komistelivat vielä Matias Vaajala, Oskari Heikkilä ja Koskinen lukemia ennen kuin OLS:n Lauri Tiira pilasi Lassi Torisevan nollapelin vain kolme sekuntia ennen loppusummeria.