Classic jyräsi toisena F-liigan välieriin, OLS:n pudotuspelit jäivät neljään otteluun

Mestari Classic eteni toisena joukkueena F-liigan miesten välieriin, kun se lähetti OLS:n kesälomalle suoraan neljässä ottelussa. Tänään Oulussa Classicin voittolukemiksi repesi kolmannessa erässä peräti 14-2.

Avauserässä osui Petri Niemelä kahdesti OLS:lle, mutta Otto Kilpi pisti vielä paremmaksi laukoessaan Classicille jo hattutempun ja erälukemiksi 2-4. Toisessa erässä OLS:lla oli hyviä kavennuspaikkoja, jotka jäivät kuitenkin ylivoimaa myöten käyttämättä. Classicin selvitettyä Eemeli Salinin kaksiminuuttisen, iski Oskari Heikkilä maalivahti Lassi Torisevan käynnistämästä ylivoimahyökkäyksestä jo 2-5, ja perään onnistuivat vastaiskuista vielä Heikkilä uudelleen ja Nico Salo. Päätöserään Classic nakutteli sitten vielä toiset seitsemän maalia kotijoukkueen selkien alkaessa jo suoristua.

Otto Kilpi merkkautti Classicille tänään viisi (3+2), Ville Lastikka neljä (2+2) ja Eemeli Salin kolme (1+2) tehopistettä.

Ari Arolan ottelukuviin

F-liigakarsinnassa väki väheni tänään. FBC Turku jatkaa toiselle kierrokselle voitoin 3-1 kaadettuaan kotonaan Kooveen 5-4 ja Josba samoin 3-1 lyötyään kotonaan LNM:n 9-4. Kolmas jatkaja on samoin voitoin 3-1 SaiPa, joka voitti kotonaan Divarin runkosarjan ykkösen M-Teamin jatkoajalla maalein 6-5. M-Team oli noussut viiden maalin takaa jatkoajalle tasoitettuaan pelin kaksi sekuntia ennen loppusummeria.

Neljännessä parissa tarvitaan sen sijaan viides ottelu, kun Hawks kaatoi Helsingissä Karhut 6-4. Ratkaiseva viides kohtaaminen pelataan huomenna Porissa.