Uutiset

Ottelun Happee–TPS videotutkintapyyntö ei johtanut lisärangaistuksiin

Pääsarjojen kurinpitodelegaatio ei määrännyt lisärangaistuksia puolivälieräottelun Happee–TPS tilanteesta, josta TPS oli tehnyt videotutkintapyynnön.

Tilanteesta tuomittiin ottelussa Happeen Roni Laasoselle kahden minuutin rangaistus.

Kurinpitodelegaatio perusteli päätöstään seuraavasti:

Kurinpitodelegaatio katsoo, että tilanteessa Happeen Storgård ja TPS:n Laine ovat kamppailutilanteessa pallon ollessa ilmassa. Happeen Laasonen tulee kolmantena pelaajana tilanteeseen, jolloin Laine ei pysty olemaan valmis ottamaan vastaan hänen kontaktiaan.

Vaikka Laasosen kontakti Laineen kanssa on tilanteeseen nähden ylimääräinen, Laasosen kontakti ei ole kovin vauhdikas eikä voimakas. Kurinpitodelegaatio ei katso hänen syyllistyneen sellaiseen pelisääntöjen mukaiseen rikkomukseen, josta tulisi määrätä lisärangaistus.

F-liigan kurinpitopäätöksiin

Video tilanteesta: