Uutiset

Superluokan paluumuuttajia! Rankat Ankat vahvistuu kolmella Niemelällä

Rankat Ankat saa ensi kauden joukkueensa kolme mieluisaa paluumuuttajaa, kun Emmi Niemelä, Flavia Niemelä sekä Hanna Niemelä palaavat kaikki Ouluun.

Kolmikko edusti kaudella 2021-2022 Sveitsin NLA:ssa, pelaavaa Unihockey Berner Oberlandia.
Ennen Sveitsiin lähtöään kolmikko oli mukana voittamassa SSRA:lle seuran ensimmäistä mitalia liigatasolla ja tuon kauden (20-21) päätteeksi Hanna ja Flavia Niemelä rohmusivat valtaosan F-Liigan palkinnoista, kun Flavia arvostettiin sarjan parhaaksi maalivahdiksi ja Hannan kohdalle osuivat valinnat sarjan parhaaksi hyökkääjäksi sekä sarjan arvokkaimmaksi pelaajaksi. Lisäksi Hanna voitti runkosarjan pistepörssin (21 otteluun tehot 25+18 = 33).
Vahvistusten kommentit:

Flavia Niemelä:

– Olen erittäin innoissani Suomeen paluusta. Pidän intensiivisestä ja motivoivasta harjoittelusta. Erityisesti pelityyli on jotain josta todella pidän ja odotan innolla että pääsen auttamaan joukkuetta, tulen paremmaksi ja ylitän itseni.

Oli mukava olla kulunut kausi kotona, tavata perhettä useammin ja nauttia luonnosta. Sain jälleen paljon uusia kokemuksia ja olin kuin turistina omassa maassani.
Hanna Niemelä: 
– On tosi hienoa palata takaisin Ouluun ja Ankkoihin. Takana on hyvin monivaiheinen kausi joka vaati itseltä paljon sopeutumista uusiin muuttuviin tilanteisiin. Uskon, että kulunut vuosi on kasvattanut minua niin pelaajana kuin ihmisenäkin ja koen tulevaisuutta ajattelen ulkomailla asumisella ja pelaamisella olevan paljon positiivisia vaikutuksia.
– Minulla on edelleen kova motivaatio ja halu kehittyä pelaajana. Ankat ovat saaneet tuleville kausille kovan luokan valmennuksen ja heillä on varmasti paljon annettavaa minulle sekä heidän avulla pystyn ottamaan taas seuraavia steppejä urheilijana ja pelaajana.
– Lisäksi joukkue on täynnä loistavia tyyppejä ja pelaajia ja odotan innolla, että pääsen taas sorvin ääreen heidän kanssaan.

Emmi Niemelä:

– Kiva fiilis palata Ouluun. Meillä Ankoissa on hyvä valmennustiimi ja joukkue rakentumasa. Uskon että ensi kaudesta tullee mielenkiintoinen ja että meillä on hyvä mahdollisuus menestyä. Oulussa on aina ollu hyvä joukkuehenki ja treenaamisen kulttuuri. Työnteko eli treenaus on omalta osalta jo alotettu, eli intoa täynnä olen tulosa takasin. Odotan joukkueelta sitoutunutta työntekoa mutta muistetaan pittää treeneissä hauskaa. Terveys antaa mahdollisuuden nyt palata täysiä pelikentille ja toivon että se sellaisena pyssyyki.
– Sveitsin reissussa parasta oli olla sveitsin perheen kans. Koronan takia oli pitkä aika että ei päästy näkemää. Uuden joukkueen kans aina tutustuu uusiin hienoihin ihmisiin, niin kävi nytkin. Nautin myös Sveitsin luonnosta eli oli mukavaa päästä vuorille patikoimaan, hiihtämään ja kelkkailemaan.

Kuva: Jarmo Koskela