FBC:lle ja SaiPalle ensimmäiset voitot F-liigakarsinnan välierissä

FBC Turku ja SaiPa ottivat tiukoissa mittelöissä ensimmäiset kiinnitykset miesten F-liigakarsinnan finaalipaikkoihin, kun FBC kaatoi kotonaan Hawksin 4-3 ja SaiPa Karjalan derbyssä vieraissa Josban jatkoajalla 6-5.

Hawks karkasi Turussa nopeaan kahden maalin johtoon, mutta Antit Hopeanaula ja Vuorinen nostivat isännät jo ennen taukoa tasoihin, ja toisen erän lopussa Juuso Forsman iski FBC:n ylivoimalla ensi kertaa johtoon. Altavastaaja tuli vielä kolmannen erän puolivälissä rinnalle Antti Aarnion osuessa, mutta vain puolitoista minuuttia myöhemmin Oliver Niemelä laukoi turkulaisten voittomaalin.

Anssi Koskisen ottelukuviin

Joensuussa laukoi Lassi Junnilainen kolmannen erän kuudennella minuutilla SaiPalle jo 5–2-johdon, mutta se ei vielä riittänyt voittoon. Josba kävi kunnon kiriin, jossa Olli Arkkila kavensi kahdesti ylivoimalla, ja kaksi minuuttia ennen loppusummeria Lauri Piironen laukoi kuudella viittä vastaan pelin jatkoajalle. Se päättyi neljän ja puolen minuutin pelin jälkeen SaiPan Aapo Kilpeläisen ratkaisumaaliin.

Kuva: Anssi Koskinen