FBC nousi taas takaa ohi – Josba haki kotietunsa takaisin

Tiukat ottelut F-liigakarsinnassa jatkuvat, kun FBC Turku siirtyi 2–0-johtoon Hawksia vastaan voitettuaan jatkoajalla 4-3 ja Josba tasoitti SaiPaa vastaan voitoiksi 1-1 haettuaan kotietunsa takaisin lukemin 5-4.

FBC Turku nousi avausottelussa Hawksia vastaan kahden maalin takaa voittoon ja pisti tänään vielä paremmaksi, kun Antti Aarnio oli vielä kolmannessa erässä laukonut helsinkiläiset 3–0-johtoon. Sitten astui esiin FBC:n Antti Vuorinen, joka ensin kavensi kahdesti ja vielä puolitoista minuuttia ennen loppua täydensi hattutemppunsa iskemällä kuudella viittä vastaan tasoituksen. Jatkoajan kuudennen minuutin aluksi Aaro Ollikainen kruunasi nousun laukomalla voiton FBC:lle.

Juhani Järvenpään ottelukuviin

Lappeenrannassa SaiPa johti parhaimmillaan 2-0 ja vielä kolmannessa erässä 3-2, mutta sitten Josba nousi 4–3-johtoon Jere Kaartisen ja Tatu Könösen maaleilla. Oskari Möykkynen tasoitti vielä SaiPalle, mutta Josba tuli vielä kerran. Ottelua oli jäljellä alle kaksi minuuttia, kun Fetja Naakka laukoi Josban voittomaalin Aleksanteri Tirkkosen syötöstä.

Paikka karsinnan kahden parhaan joukossa aukeaa kolmella voitolla.

Kuvat: Juhani Järvenpää