Classic kuittasi TPS:n kavennukset ja nappasi välierien avausvoiton

Hallitseva mestari Classic aloitti kevään välierät kotivoitolla, kun TPS kaatui Lempäälässä maalein 6-4. Finaalipaikka aukeaa neljällä voitolla. Huomenna pelaavat toisen ottelunsa Oilers sekä Nokian KrP Espoossa, ja keskiviikkona on TPS:n ja Classicin vuoro kohdata Turussa.

Tänään osui ensin TPS:n Aleksi Ahokas, mutta Konsta Tykkyläinen tasoitti, ja toisessa erässä Classic teki eroa kahdella ylivoimamaalilla. Ensin jatkoi Albert Koskinen maalin kulmalta irtopallosta 2-1, ja sitten osui Eemeli Salin takatolpalta Ville Lastikan syötön verkkoon. Kolmas erä näki TPS:n kolme komeaa kavennusta, kun Janne Hoikkasen puskutraktorikierto maalin takaa päättyi pallon nostamiseen rystyltä maalin kattoon, Miko Kailiala uitti pitkän pystysyötön jälkeen pallon yhdellä kädellä verkkoon ja Mikko Hautaniemi yllätti Lassi Torisevan nopealla vedolla.

Classic kuitenkin onnistui kuittaamaan joka kerta, kun Eemeli Salin maalasi Ville Lastikan poikkisyötöstä ja Janne Lamminen Sami Johanssonin.  TPS:n Jere Niemelä otti puolitoista minuuttia ennen loppua pahaan paikkaan jäähyn, ja Ville Lastikka iski vielä ylivoimalla loppunumerot Eemeli Salinin punnerrettua pallon maalin takaa sektoriin. Salin ja Lastikka olivat Classicin illlan tehomiehet kummankin kirjautettua kaksi maalia ja syöttöpisteen.