Oilers ryösti välierien kotiedun Nokian KrP:ltä

Oilers ryösti F-liigan välierien kotiedun itselleen Nokian KrP:ltä, kun se kaatoi nokialaiset tänään näiden kotikaukalossa maalein 8-4 ja johtaa ottelusarjaa nyt 2-1. Joukkueiden neljäs kohtaaminen nähdään lauantaina Espoossa.

Tänään Oilers vei heti avauserän 3-1, ja toisessa Valtteri Viitakoski nosti nokialaiset maalin päähän, mutta toisen erätauon molemmin puolin kotijoukkueen tupaan tuiskusi lunta pyrynä. Vain neljä sekuntia ennen taukosummeria Rasmus Kainulainen napautti Oilersin kahden maalin johtoon melkoisen korkealla mailalla, ja kun päätösjaksoa oli pelattu vain runsas minuutti, johtivat Öljymiehet yhtäkkiä jo peräti 6-2 Justus Kainulaisen ja Matias Juurannon osuttua. KrP-kapteeni Joona Rantala kavensi vielä kahdesti, mutta kahta maalia kapeammaksi ei kotijoukkue enää kyennyt eroa kuromaan. Sen pitkä pyöritys kuudella viittä vastaan jäi ilman onnistumisia, ja kaiken kukkuraksi Tuomas Iiskola ja Justus Kainulainen rumensivat vielä lukemia tyhjään verkkoon.