TPS:lle ohipeli Lempäälässä – Classic tyrmäsi 10-2

Edellisessä välieräkohtaamisessa kymmenen palloa Classicin verkkoon takonut TPS sai tänään takaisin samalla mitalla, kun Classic voitti kotiottelunsa 10-2 ja siirtyi otteluvoitoissa 2–1-johtoon. Joukkueiden neljäs kohtaaminen isketään sunnuntaina Kupittaalla.

Tänään Albert Koskinen ja Eemeli Salin laukoivat Classicin runsaassa neljässä minuutissa kahden maalin johtoon, ja kohta Mikko Leikkanen teki lukemiksi jo 3-0 – vieläpä alivoimalla. Olli Laineen kavennus nostatti turkulaistoiveita hetkeksi, mutta toisessa erässä tuli selväksi, että TPS ei taistele tänään voitosta. Janne Lamminen ja Ville Lastikka osuivat mestareille heti erän alkuun, ja Lastikan ylivoimalinko sekä Nico Salon vastaiskusta etukulmaan sujauttama 7-1 lähettivät TPS-vahti Oskari Fäldenin vaihtoon ja toivat Olli Kuisman tolppien väliin. Päätöserässä Classic herkutteli vielä kaksinumeroiset täyteen, ja välissä Mikko Hautaniemi iski TPS:lle toisen kaventaen tilanteeksi 9-2.

Classicista löytyi tänään kahdeksan eri maalintekijää, ja kolmen tehopisteen miehiksi nousivat Albert Koskinen (2+1), Ville Lastikka (2+1) ja Nico Salo (1+2).

Arkistokuva: Esa Takalo