Classic rutisti voiton Kupittaalta – finaalipaikka katkolla tiistaina Tampereella

Classic siirtyi F-liigan välierissä 3–1-johtoon ja voiton päähän finaaleista, kun se kaatoi TPS:n Turussa maalein 4-2. Sarja on katkolla Classicille tiistaina Tampereella.

Maalihana aukesi tänään avauserän lopussa, kun ensin Ville Lastikka iski Classicille ensimmäisen ja perään Eemeli Salin punnersi kolmen vastustajan keskeltä taidokkaasti eron kahteen. Eemeli Akola jatkoi toisen erän alussa Nico Salon syötöstä vieraille jo kolmannen maalin, ja neljättä tarjottiin pelin puolivälissä Ville Lastikalle rangaistuslaukauksesta. Olli Kuisma kävi kuitenkin TPS:n tolppien välissä peittämässä Lastikan ujutusyrityksen tehdäkseen sitten taas tilaa tänään erinomaisen ottelun torjuneelle Oskari Fäldenille.

Kolmas erä toi maalin myös TPS:lle Olli Laineen osuessa, mutta sitten oli taas hallitsevan mestarin vuoro. Vasta neljättä pudotuspeliotteluaan pelannnut viime kevään maalikuningas Sami Johansson merkkautti tämän vuoden ensimmäisensä, kun hän ohjasi takatolpalta Eetu Sikkisen syötöstä 4-1. Mikko Hautaniemi ohjasi vielä maalin edestä Miko Kailialan syötön ohi Classic-vahti Lassi Torisevan, mutta pelikelloon jäi enää 20 sekuntia.

Toisessa välieräparissa Nokian KrP ja Oilers lähtevät huomenna Tampereella viidenteen kohtaamiseensa tilanteesta 2-2.