FBC Turku nousi kahden maalin takaa rankkarivoittoon – F-liigapaikka katkolla torstaina Kupittaalla

FBC Turku nousi jo voiton päähän ensi kauden F-liigasta kun se kaatoi karsintafinaaleissa Josban rangaistuslaukauksilla 7-6 ja johtaa sarjaa 2-0. Nousu on katkolla ensi torstaina Turun Kupittaalla.

Sarjaa tasoihin mielinyt Josba johti tänään ottelun avauserässä 2-0, toisella tauolla 4-2 ja vielä kolmannessa erässä 5-3 vaan FBC ei taipunut. Elias Siira ja Aaro Ollikainen nostivat turkulaiset rinnalle eikä Josban Miika Kososen 6–5-johtomaalikaan riittänyt. FBC veti maalivahtinsa penkille, ja puolitoista minuuttia ennen loppusummeria Aaro Ollikainen laukoi pelin tasoihin.

Maalittoman jatkoajan jälkeen haettiin voittaja rangaistuslaukauskisasta, jossa vieraat hiljensivät Joensuu Areenan 868-päisen yleisön pääosan. Kisan ainoaksi onnistujaksi jäi FBC:n toinen laukoja Miikka Sokka.

Kuva Turun kohtaamisesta: Anssi Koskinen