Nokia nousi kahden maalin takaa ratkaisemaan viimeisellä minuutilla – finaalivoitot tasan 1-1

Nokian KrP tasoitti F-liigan finaalivoitoiksi 1-1, kun se kaatoi kolmannen erän nousullaan hallitsevan mestarin Classicin 4-3. Henri Johansson iski ratkaisun vain puoli minuuttia ennen ottelun loppua.

Classic johti kahden erä jälkeen 2-0, ja vielä Valtteri Viitakosken päätöserän alkuun runnoman kavennuksen jälkeen Sami Johansson palautti eron kahteen. Pelimiesten kymppi oli tänään kuitenkin nokialaisten. Joonatan Kovanen sivalsi ylivoimalla kavennuksen, ja kaksi ja puoli minuuttia ennen loppua ohjasi maalille rynninyt Joona Rantala tasoituksen Lauri Alkin vauhdissa luukulle heittämästä pallosta. KrPn kiri sai kruununsa vain puoli minuuttia ennen loppusummeria: Classicin ykkösviisikko repesi oikea-aikaisilla pallonsiirroilla ja Henri Johansson räjäytti ”Raholan teurastamon” kotiyleisön sivaltamalla voittopallon verkkoon Valtteri Viitakosken poikkisyötöstä.

Kolmas kohtaaminen odottaa sunnuntaina Lempäälässä.