TPS:n kaataminen pronssiottelussa toi Öljymiehille jo 13. liigamitalin

Oilers nappasi kolmannentoista miesten salibandymitalinsa, kun se katoi F-liigan pronssiottelussa kotonaan TPS:n maalein 7-4. Turkulaisten toinen mitali jäi vielä odotuttamaan itseään.

Oilers näytti jo ratkaisevan tämän kauden pronssin itselleen, kun se johti kahden erän jälkeen Markus Markkolan, Justus Kainulaisen, Rasmus Kainulaisen ja Tuure Ailion maaleilla 4-1. TPS elpyi kolmannessa vielä kuitenkin kelpo kiriin, kun Mikko Hautaniemi kavensi ylivoimalla heti erän alkuun, ja erän puolivälissä tuli lisää: Lauri Stenfors ja Hautaniemi nostivat kahdessa minuutissa turkulaiset rinnalle. Öljymiehiltä löytyi kuitenkin vielä yksi vaihde, ja runsaat viisi minuuttia ennen täyttä aikaa Justus Kainulainen päätti syöttökuvion voittomaaliin. Seuravaalla minuutilla kasvatti Markus Markkola vielä eroa, ja loppunumerot sinetöi tyhjään verkkoon taas Rasmus Kainulainen.