Classicille toinen finaalivoitto, Sami Johanssonille hattutemppu

Hallitseva mestari Classic siirtyi 2–1-johtoon F-liigan miesten finaalisarjassa, kun se kaatoi kotonaan Nokian KrP:n maalein 8-3. Vielä kolmannessa erässä joukkueet olivat punnertaneet tasalukemissa. Mestaruuteen vaaditaan neljä voittoa.

Avauserän vei haastaja KrP Nico Jonaesonin kiskaistua pallon maaliin Henri Johanssonin kulmavaparista, mutta toisessa Classic tuli rinnalle ja ohi Sami Johanssonin ja Ville Lastikan osumilla. Classic ei oppinut nokialaisten kulmakuviota kerrasta, sillä kolmannen erän alussa Henri Johansson ja Nico Jonaeson rakensivat tasoituksen samalla tutulla kaavalla. Erona vain, että nyt Jonaesonin laukaus painui alakulman sijasta yläriman alle.

Päätöserän puolivälierän lähestyessä Classic karkasi. Sami Johansson jatkoi Ville Lastikan tolppakudin paluupallosta 3-2, Nico Salo nosti ylivoimalla maalin edestä 4-2 ja puolustaja Janne Lamminen nousi katkon jälkeen yli keskialueen sijoittamaan hiukan helpohkosti 5-2. KrP:n lopun riskipeli ilman maalivahtia tuotti kirjureille töitä, kun ensin osui Sami Johansson hattutempun täyteen tyhjiin, sitten Mikko Laakso kavennuksen KrP:lle ja vielä Oskari Heikkilä sekä Konsta Tykkyläinen taas tyhjään verkkoon.

Neljäs loppuottelu pelataan keskiviikkona, ja silloin pelipaikkana on Nokian jäähalli.