Tuhatpäistä yleisöä hemmoteltiin unelmamaaleilla: Classic voiton päässä mestaruudesta

Classic kipusi jo voiton päähän F-liigan mestaruudesta, kun se kaatoi Nokian jäähallin 1027 katsojan edessä Nokian KrP:n 4-3 ja johtaa finaalisarjaa 3-1. Pokaali on katkolla Classicille perjantaina sen kotiluolassa Lempäälässä.

Viidennen loppuottelun avauserä jäi vielä vaisuksi, mutta toisessa maalihanat avautuivat. KrP:n parhaana palkittu Lauri Alkki nosti joukkueensa maalin edestä johtoon, mutta Eemeli Salin tasoitti ylivoimalla, ja erän puolivälissä Ville Hietaranta nosti Classicin taukojohtoon.

Päätöserän tuhatpäiselle yleisölle tarjoiltiin vain kauniita osumia, ja ensin näytti mallia Nokian KrP. Morics Krumins linkosi tasoituksen unelmalaukauksella takakulmaan, ja perään Henri Johansson laukoi isännät johtoon. Classic tuli kuitenkin vielä: vain kaksi minuuttia myöhemmin Classic pääsi katkoon hyökkkäysalueella ja pallon saanut Ville Lastikka kiskaisi sen takayläkulmaan. Classicin voittomaali kuusi ja puoli minuuttia ennen täyttä aikaa oli sitten illan helmi. Eemeli Akolan pitkän diagonaalisyötön vastaanottanut Eemeli Salin käänsi pallon salamana selkänsä takaa Sami Johanssonille ja tämän laukaus pöllytti verkkoa KrP-vahti Miro Tuomalan takana.