Taistelu F-liigan mestaruudesta jatkuu – Nokian KrP selvitti ottelupallon

Classic ei kyennyt katkaisemaan F-liigan finaalisarjaa tänään kotonaan, kun Nokian KrP voitti vahvalla kolmannen erän esityksellään 8-6 ja kavensi otteluvoitoiksi 3-2. Seuraavan kerran Classic yrittää ratkaisua maanantaina KrP:n kotikaukalossa.

Tänään Nokian KrP ei häkeltynyt Classicin avauserän kahden maalin johdosta vaan tuli juuri ennen taukoa tasoihin Valtteri Viitakosken ja Henri Johanssonin pikaosumilla. Toisessa erässä kumpikin joukkue käväisi edellä, mutta tauolle lähdettiin taas tasalukemissa Nico Salon sivallettua tilanteeksi 4-4 Sami Johanssonin poikkisyötöstä.

KrP ratkaisi 1121 katsojan edessä ottelun edukseen päätösjaksolla, kun Morics Krumins iski johto-osuman, ja Classic-kapteeni Nico Salon istuessa viiden minuutin jäähyä rajusta osumasta Joona Rantalaan Mikko Laakso ja Henri Johansson osuivat vain 34 sekunnin välein ja tilanne oli jo 7-4 haastajille. Samalla teki Classicin ykkösmaalivahti Lassi Toriseva tolppien välissä tilaa Oskar Sillanpäälle. Classicin yritys lopussa ilman maalivahtia tuotti Albert Koskisen ja Tuukka Salon kavennukset mutta myös nokialaisille kahdeksannen maalin, jonka laukoi Joonatan Kovanen.