Juhliiko Classic vai venyttääkö Nokian KrP finaalisarjaa? – F-liigan kuudes finaali vuorossa tänään illalla

F-liigan miesten finaalisarja hallitsevan mestari Classicin ja haastaja Nokian KrP:n välillä jatkuu kuudennella kohtaamisella Nokian jäähallissa tänään klo 18.30 alkaen.

Classic johtaa finaalisarjaa voitoin 3-2 ja kupletin juoni on varsin selkeä. Classic on yhden voiton päässä Suomen mestaruudesta, mutta KrP:n voittaessa sarja jatkuu äärimmilleen eli seitsemänteen peliin.

F-liigan finaalit ovat olleet tuimaa taistoa. Classic ei onnistunut katkaisemaan finaalisarjaa viime perjantaina kotikaukalossaan, kun Nokian KrP voitti vahvalla kolmannen erän esityksellään 8-6 ja kavensi otteluvoitoiksi 3-2.

KrP ratkaisi 1121 katsojan edessä ottelun edukseen päätösjaksolla, kun Morics Krumins iski johto-osuman, ja Classic-kapteeni Nico Salon istuessa viiden minuutin jäähyä Mikko Laakso ja Henri Johansson osuivat vain 34 sekunnin välein ja tilanne oli jo 7-4 haastajille. Classicin yritys lopussa ilman maalivahtia tuotti Albert Koskisen ja Tuukka Salon kavennukset mutta myös nokialaisille kahdeksannen maalin, jonka laukoi Joonatan Kovanen.

Classic joutuu lähtemään tämän illan kamppailuun ilman Nico Saloa, jolle pääsarjojen kurinpitodelegaatio määräsi yhden ottelun pelikiellon Nokian KrP:n Joona Rantalan päähän osuneesta kontaktista viidennessä loppuottelussa 29.4.

Tänään joukkueet iskevät yhteen Nokian jäähallissa klo 18.30 alkaen. Ennakkoon liput kannattaa ostaa täältä. Ottelu näkyy myös suorana lähetyksenä Ruutu+ -palvelussa. Lähetys alkaa klo 18 ennakko-osuudella.

Mahdollinen ja ratkaiseva 7. finaali on vuorossa keskiviikkona 4.5.

TULOSPALVELU: NOKIAN KRP – CLASSIC 6. FINAALI

Artikkelikuva: Esa Takalo