Uutiset

Lakko estää seiskafinaalin Hakametsässä - Classic vie mahdollisen ratkaisupelin Bläk Boksiin

Tampereen kaupungin työntekijöitä koskeva lakko siirtää F-liigan mahdollisen seiskafinaalin pelipaikkaa. Mahdollinen viimeinen finaali piti alun perin pelata Hakametsässä.

Salibandyliiton hallitus kokoontui maanantaina käsittelemään seiskafinaalien olosuhdevaatimuksia.

Sarjamääräyksistä päätettiin pitää kiinni – seitsemäs finaali täytyy järjestää areenalla, johon mahtuu vähintään 2000 katsojaa, joista vähintään 1000 on istumapaikkoja. Sen sijaan vaatimuksesta pelata ottelu omalla paikkakunnalla luovuttiin.

Classic on hallituksen linjauksen jälkeen päättänyt yhdessä Ideaparkin kanssa pelata ottelun Bläk Boksissa. Tamperelaisseura vastaa, että paikalle mahtuu sarjamääräysten mukaisesti vähintään 2000 katsojaa.

– On valitettavaa, että olosuhteet ovat kevään ratkaisupelien ollessa käynnissä tällaiset. En osaa vielä sanoa, miten Classic ja Ideapark saavat Bläk Boksiin mahtumaan 2000 katsojaa, F-liigan toimitusjohtaja Kimmo Nurminen kommentoi.

Mahdollinen ratkaiseva seitsemäs peli pelataan keskiviikkona 4.5. klo 18.30 alkaen. Finaalisarja on katkolla jo maanantaina tamperelaisille, kun Nokian KrP ja Classic kohtaavat Nokian jäähallissa.  Mikäli kotijoukkue juhlii, siirtyy finaalisarjan ratkaisu keskiviikolle.

Artikkelikuva: Esa Takalo