Uutiset

Olvin ja salibandyn pitkäaikainen yhteistyö jatkuu

Jo vuodesta 2006 asti yhtäjaksoisesti Salibandyliiton ja F-liigan taustalla olevan SSBL Salibandy Oy:n yhteistyökumppanina toiminut suomalainen juomayhtiökonserni Olvi Oyj ja salibandy jatkavat yhteistyötään myös alkavalla kaudella.

Yhteistyö näkyy ja maistuu myös jatkossa Suomen salibandymaajoukkueissa, jonka arjessa pääyhteistyökumppanina toimii Olvin TEHO Sport. Maajoukkueet ovat luottaneet pitkään ja hyvällä menestyksellä TEHO Sportin tuoteperheeseen.

Tuotteita on kehitetty tiiviisti yhteistyössä suomalaisten huippu-urheilijoiden kanssa. Vuosina 2016 ja 2018 salibandyn maailmanmestaruutta Suomen paidassa juhlinut Nico Salo luottaa hänkin TEHO Sportin tuotteisiin maajoukkueen lisäksi myös F-liigan arjessaan Classicissa.

– Meidän urheilijoiden arjessa palautuminen ja riittävä energian saanti on tärkeässä roolissa. Hienoa, että saamme lisää Tehoa treenaamiseen ja pelaamiseen myös jatkossakin, maajoukkueen ja Classicin kapteenina toimiva Salo ynnää.

Salibandyväen puhekieleen jo vuosikausia kuulunut TEHO Sport Suomen Cup jatkaa sekin tutuksi tulleella nimellä nimikkoyhteistyökumppaninsa mukaisesti.

Kuten vuonna 2006, niin myös vuonna 2022 neuvottelupöydässä istuivat samat henkilöt.

– On ollut suuri etuoikeus tehdä näin pitkään yhteistyötä Olvin kaltaisen huippubrändin ja sen pitkäaikaisen toimitusjohtaja Lasse Ahon kanssa. Olvin kaltaisilla merkittävillä yritysyhteistyökumppaneilla on oma tärkeä roolinsa salibandyn kasvun mahdollistajana, toteaa salibandyn puolelta neuvotteluja käynyt F-liigan myynti- ja kehitysjohtaja Mikko Aikko.

Salibandyä harrastava Olvin tuoteryhmäpäällikkö Henni Bogomoloff myhäilee hänkin tyytyväisenä yhteistyön jatkuessa.

– Mahtava juttu, että tiivis yhteistyömme saa jatkoa! Meille Olvilaisille on kunnia-asia päästä tukemaan suomalaista urheilua ja tuoda tätä kautta loistavia tuotteitamme niin maajoukkuepelaajien kuin salibandyharrastajienkin tietoisuuteen ja käyttöön.