Sami Johansson johti Classicin revanssiin SPV:stä

Classic sai SPV:stä revanssin Super Cupin tappiolleen, kun Peliveljet taipui Lempäälässä maalein 8-4. Loppunumeroista huolimatta joukkueet tarjoilivat yleisölle taas kerran jännitysnäytelmän, jossa eroa vielä viisi minuuttia ennen loppusummeria oli vain yksi maali.

Classic käänsi toisessa erässä 1–2-tappioaseman 3–2-johdoksi, mutta SPV tuli vielä. Konsta Haukkala hyödynsi päätöserään jatkuneen vieraiden ylivoiman tasoituksella, ja kohta Juuso Keskinen karkasi laidasta läpi sivaltamaan johtomaalin. Loppu oli kuitenkin Classicin. Ville Hietaranta kiepautti onnistuneen pallonriiston jälkeen vanhanaikaisella pelin tasoihin, ja Classicin päästyä ylivoimalle Sami Johansson kiskaisi pienestä kulmasta maalivahdin kautta etuyläkulmaan maalin, joka varmistettiin videolta. Keskelle unohdetun Janne Lammisen 6–4-osumassa oli jo ratkaisun makua, ja lopussa lukemat komistuivat erikoistilanteista. Laukauksen peittänyt Eemeli Salin kiepahteli työntämään pallon tyhjiin, ja loppunumerot taituroi rangaistuslaukauksesta Eetu Sikkinen.

Illan tehomies oli maalin tehnyt ja kolme syöttänyt Sami Johansson.