EräViikingit yllätti hopea-PSS:n – Trista Sällströmille voittomaali ensimmäisessä liigaottelussa

Naisten A-lohkossa EräViikingit palasi kolmen perättäisen tappion jälkeen voiton makuun sitäkin herkullisemmin, kun viime kevään finalisti PSS kaatui kotikaukalossaan 3-1. Porvoolaisille tappio oli kauden ensimmäinen.

Ella Sundstöm laukoi PSS:n odotetusti johtoon jo ottelun kolmannella minuutilla, mutta sen jälkeen ei vieraiden tunnollisen puolustuksen läpäisy enää onnistunutkaan. Manta Likki päätti toisessa erässä EräViikinkien ensimmäisen ylivoiman jo viidessä sekunnissa tasoitukseen, ja päätösjaksolla tuli lisää. Sen alkuun iski ensimmäistä liigaotteluaan pelannut Trista Sällström voittomaalin hiivittyään puolustajan paikalta Tove Tantereen kulmasta tarjoilemaan poikkisyöttöön, ja viisi minuuttia ennen loppua nappasi Tiia Kosonen ensimmäisen liigapisteensä syöttämällä Nea Nupposen laukomaan päätösnumerot. Voittajien onnistuneen puolustustyöskentelyn kruunasivat tänään Saskia Ormakin 21 torjuntaa, kun Arla Salolle riitti toisessa päässä 11.