Jännitystä loppuun saakka: PSS punnersi vierasvoiton SB-Prosta

PSS nousi naisten A-lohkossa tasoihin sarjakkonen Classicin kanssa kaataessaan vieraissa SB-Pron 3-1.

Irtopallojen voittaminen oli tänään valttia, sillä sellaisista rakentui kahteen erään porvoolaisten kahden maalin johto. Ella Holmberg osui pitkään Pron maalin edessä pomppineen pallon verkkoon, ja 0–2-osuman kurotti Matilda Holmström Milla Jaatisen torjumasta kakkospallosta pallonriiston ja Noona Björkmanin laukauksen jälkeen.

SB-Pro nousi ottelun viimeisen minuutin aluksi maalin päähän ylivoimalla, kun Jenni Rautasen lähilaukaus pomppasi Arla Salon torjunnasta sisään. Viimeinen maali kolahti kotijoukkueen hyvästä paineesta huolimatta omaan päähän. Anniina Levälampi lähetti pallon maalille, ja Ella Sundström ehti lyödä sen verkkoon vaihdosta maalilleen rynnänneen Milla Jaatisen ehtimättä kunnon torjuntaan.

Arkistokuva: Ari Arola