EräViikingeistä ei uhkaa TPS:n voittoputkelle, Milla Nordlundille 300 täyteen

Maajoukkuehyökkääjä Milla Nordlund juhli uransa 300. runkosarjapistettä, kun TPS voitti myös kauden yhdeksännen ottelunsa kaatamalla kotonaan lohkokolmonen EräViikingit 6-3, Nordlund laukoi päätösnumerot kolme ja puoli minuuttia ennen loppusummmeria.

Voitosta voittoon viilettänyt TPS ratkaisi Kupittaan keskiviikkoillan ottelun käytännössä jo avauserässä, jonka mestarit  veivät 4-0 Seraina Fitzin lauottua Laura Rantasen avausosuman jatkoksi puhtaan hattutempun. EräViikingit kavensi toisessa erässä kahdesti, mutta kolmannessa Laura Rantanen palautti järjestyksen puttaamalla takatolpalta Ella Alanko-Salmisen poikkisyötön sisään. EräViikinkien Maura Paajanen kavensi vielä kertaalleen ylivoimalla, mutta   sitten olikin Milla Nordlundin juhlapisteen vuoro.

EräViikinkien illan iloksi jäi maalinteon onnistuminen mestareita vastaan, Helsingissä pelatun kohtaamisen kun turkulaiset olivat vieneet 7-0.