Pirkat katkaisi komeasti Jokereiden voittoputken

F-liigan B-lohkon kolmonen Jokerit koki kuuden perättäisen voiton perään isonumeroisen kotitappion, kun Pirkat vei kaikki kolme pistettä mukanaan Pirkkalaan 10–4-voitolla. Kuudentena oleva Pirkat nousi tasapisteisiin edellään olevan Helsinki Unitedin kanssa.

Vielä avauserän alussa Jokereiden Anna Ylikojola tasoitti tilanteeksi 1-1, mutta sitten nähtiin vieraiden maaliryöppy, kun Pinja Myllymäki, kahdesti osunut Erika Laine ja Kalpana Tarvainen muuttivat tilanteeksi 1-5. Toinen pikatuli oli vuorossa toisen erän puolivälissä, kun kahdeksaan minuuttiin nähtiin neljä vierasosumaa tekijöinä Kalpana Tarvainen kahdesti, Henriikka Järvi ja Essi Lehtinen.

Kalpana Tarvainen mätki tänään tehot 4+2, Henriikka Järvi 2+2 ja Pinja Myllymäki 1+2.