EräViikingeille kotikaukalossa revanssi SB-Prosta

EräViikingit jäi vierasottelussaan SB-Prota vastaan tyystin ilman maaleja mutta otti tänään kotonaan maukkaan revanssin kaatamalla nurmijärveläiset lukemin 3-1. Samalla EräViikingit nousi lohkossa kolmanneksi ohi ottelun vähemmän pelanneen PSS:n. SB-Pro jatkaa viidentenä.

Tänään ei maalinteon onnistumisesta jäänyt epäselvyyttä, kun EräViikingit sai voittoon lopulta riittäneet osumat jo avauserässä. Taru Nordman kiskaisi keskeltä kotijoukkueen johtoon ja löysi kohta maalin takaa lähteneellä syötöllä luukulle ampaisseen Manta Likin, joka iski läheltä 2-0. Vain 24 sekuntia ennen toisen erän loppua läppäsi vielä Matilda Rytkönen pukukoppimaalin EräViikingeille päästyään kaksin maalivahti Milla Jaatisen kanssa. Henriikka Keinänsen komea laukaus avasi vastaiskusta SB-Pron maalitilin heti päätöserän toisella minuutilla, mutta sen jälkeen pelattiin viimeiset 18 minuuttia ilman osumia.