Mestariehdokas taipui taas Indiansille

Westend Indians vahvisti asemiaan kahdeksan parhaan joukossa, kun se löi kotonaan Nokian KrP:n maalein 9-5 F-liigan miesten sarjan palatessa MM-tauolta. Nurmon Jymyn ohi seitsemänneksi nousseella ”Heimolla” on nyt viiden pisteen etumatka viivan alla vaanivaan LASBiin. Indiansille kotonaankin hävinnyt KrP puolestaan olisi noussut voitolla liigakärkeen mutta jatkaa nyt kolmantena.

Otahallin illan avausmaalin iski KrP:n maajoukkuehyökkääjä Joona Rantala ja toisen erän alussa Nico Jonaeson nosti nokialaisen mestariehdokkaan vielä tasalukemiin 2-2. Sitten alkoi kuitenkin tapahtua kummia, kun ensin Jasper Auvinen nosti Indiansin johtoon ja kohta Tuomas Harjula vielä leikkasi keskelle kiskaisemaan maalin kattoon 4-2. Päätöserä ei alkanut odotetulla vieraiden kirillä, vaan viiden minuutin pelin jälkeen tilanne oli jo 7-2 Christian Remeksen, Jani Rauhalan ja Peter Majerin maalattua espoolaisille. Kahden kavennusmaalin jälkeen KrP alkoi hyvissä ajoin vetää maalivahti Kaapo Kettusta penkille, mutta tuloksena olivat Eero Harjulan ja Christian Remeksen maalit tyhjiin ennen kuin Nico Jonaeson viimein onnistui lohtukavennuksessa. Samuli Junnila (1+2) ja Valtteri Kainulainen (0+3) olivat voittajien illan kolmen pisteen pelaajat.

F-liiga jatkuu perjantaina otteluilla Happee–LASB, Classic–FBC Turku, Oilers–TPS, Nurmon Jymy–Nokian KrP ja Westend Indians–SPV.

Arkistokuva: Juhani Järvenpää