Oilers karkasi kolmannessa erässä – Aaro Astalan hattutemppu liikaa EräViikingeille

Oilers nousi F-liigassa Happeen ohi kolmanneksi kaataessaan pääkaupunkiseudun derbyssä vieraskentällä EräViikingit 6-3.

Altavastaaja EräViikingit sinnitteli 47 minuuttia tasanumeroihin 2-2, kun kaikki siihenastiset osumat oli tehty avauserässä. Juuso Möttönen laukoi kotijoukkueen edelle, ja Oliver Sillanpää kykeni vielä nostamaan EräViikingit rinnalle Justus Kainulaisen ja Antti Suomelan osuttua välissä vieraille. Kolmannessa erässä Oilers sitten karkasi, kun Aaro Astala pomputteli ensin maalin edessä ilmasta Öljymiehet johtoon ja kiskaisi kohta kaukolaukauksella laidasta tilanteeksi 2-4. Oilersin viidennen lakaisi suoran hyökkäyksen päätteeksi takatolpalta Tuure Ailio, ja Aaro Astala sinetöi hattutemppunsa tyhjiin näyttävällä rystynostolla yli vastustajan. EräViikinkien puserrus ilman maalivahtia tuotti vielä Oliver Sillanpään kavennuksen.

Lauantaina ovat vuorossa ottelut SPV–OLS, LASB–Nokian KrP ja FBC Turku–Oilers.

Arkistokuva: Anssi Koskinen